ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

 

Radi pristupa svim sadržajima web stranice www.shoetique.hr, korisnici će STQ d.o.o (u daljnjem tekstu Shoetique trgovina) dati određene osobne podatke. U slučaju pristanka na davanje spomenutih podataka, smatrat će se da su korisnici pristali na uvjete korištenja osobnih podataka predviđene ovim odredbama. Temeljem ovih uvjeta se zaposlenicima STQ d.o.o. daje pravo na prikupljanje, korištenje i obradu osobnih podataka potrebnih za korištenje web stranice www.shoetique.hr.

Registracijom na web stranici www.shoetique.hr smatra se da korisnik pristaje na prikupljanje, korištenje i obradu određenih osobnih podataka potrebnih za korištenje web stranice www.shoetique.hr, uključujući:

– suglasnost da Shoetique trgovina može sukladno odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka, obrađivati dane osobne podatke za potrebe vlastitie evidencije i pružanje usluga, potrebe stvaranja baze podataka o kupcima, obavještavanja o novim proizvodima i uslugama, te unapređivanja usluga

– boljeg uvida i razumijevanja potreba i zahtjeva korisnika te što kvalitetnijeg pružanja svih usluga Shoetique web trgovine

– davanje podataka drugim osobama potrebnim za izvršenje gore navedenih svrha.

Shoetique trgovina će spomenute osobne podatke čuvati samo koliko je to potrebno za svrhe predviđene ovim odredbama. Nakon proteka tog vremena osobni podaci će se uništiti odnosno izbrisati.

Shoetique trgovina neće razotkriti osobne podatke trećim osobama.

Shoetique trgovina će osigurati da se osobni podaci drže na sigurnom mjestu (u razumnoj mjeri administrativno, tehnički i fizički zaštićenom kako bi se onemogućilo neovlašteno korištenje, pristup, razotkrivanje, kopiranje ili izmjena osobnih podataka) kojem mogu pristupiti samo ovlaštene osobe.

Shoetique trgovina će omogućiti korisnicima pristup njihovim osobnim podacima koje posjeduje kako bi osigurao da su osobni podaci točni, potpuni i ažurirani.

Sa svim pitanjima vezanim uz korištenje osobnih podataka korisnici mogu kontaktirati izravno Shoetique trgovinu.

Shoetique trgovina će osobne podatke ukloniti iz svoje evidencije ukoliko korisnik to zatraži, no time će korisniku biti onemogućen pristup određenim sadržajima na web stranici www.shoetique.hr.

Prilikom davanja osobnih podataka, korisnik jamči da su isti potpuni, istiniti, točni i ažurni.

Shoetique se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Shoetique-a i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.