Svaki kupljeni artikl imate pravo vratiti u roku 14 dana od dana primitka pošiljke. Paket možete otvoriti i pogledati proizvod, no ukoliko ga vraćate on ne smije biti nošen i mora biti vraćen u originalnom pakiranju u duploj kutiji kako se originalna ambalaža proizvoda ne bi oštetila.

Nakon što ste nas pismenim putem obavijestili o povratu i poslali paket i nakon što mi isti zaprimimo šaljemo Vam zamjenski ili vraćamo novac.

Troškove povrata plaća kupac.

Ukoliko dostavom dobijete proizvod koji ima vidljivi nedostatak obavijestite nas što prije o tome putem našeg maila, a najkasnije 8 dana od primitka pošiljke.

Ako niste zadovoljni proizvodom kupljenim na našem web shopu imate pravo na reklamaciju u zakonskom roku.

Pošaljite nam mail sa napomenom REKLAMACIJA PO NARUDŽBI (Br.narudžbe) na reklamacije@shoetique.hr

U slučaju reklamacije kupac nam je dužan vratiti proizvod u dogovorenom roku. Reklamaciju ćemo smatrati valjanom ako pregledom proizvoda utvrdimo da odgovara uvjetima za reklamaciju sukladno Zakonu o obveznim odnosima i Zakonu o zaštiti potrošača. U tom slučaju ćemo u roku od 15 dana od primitka valjane reklamacije zamijeniti proizvod ili vratiti cjelokupan plaćeni iznos.

Ukoliko ustanovimo da reklamacija nije pravovaljana, tj. ukoliko reklamaciju odbijemo, proizvod vraćamo na Vašu kućnu adresu i troškove povrata u tom slučaju plaća kupac.